Комисија на Сенатот на САД го поддржа членството на Црна Гора во НАТО - А1он Advertisement
Почетна Вести Комисија на Сенатот на САД го поддржа членството на Црна Гора во НАТО
Вести

Комисија на Сенатот на САД го поддржа членството на Црна Гора во НАТО

12/01/2017 - 09:05 25 прегледи
Комисија на Сенатот на САД го поддржа членството на Црна Гора во НАТО