Во Маврово 62 сантиметра снег, најладно во Скопје и Берово - А1он
Почетна Македонија Во Маврово 62 сантиметра снег, најладно во Скопје и Берово
Македонија

Во Маврово 62 сантиметра снег, најладно во Скопје и Берово

12/01/2017 - 08:37 172 прегледи
Во Маврово 62 сантиметра снег, најладно во Скопје и Берово