Ниски утрински температури, граѓаните да внимаваат на лизгавите површини - А1он
Почетна Актуелно Ниски утрински температури, граѓаните да внимаваат на лизгавите површини
Актуелно

Ниски утрински температури, граѓаните да внимаваат на лизгавите површини

12/01/2017 - 08:30 118 прегледи
Ниски утрински температури, граѓаните да внимаваат на лизгавите површини