Светската банка прогнозира 2,8 проценти економски раст на Србија во 2017 година - А1он
Почетна Економија Светската банка прогнозира 2,8 проценти економски раст на Србија во 2017 година
Економија

Светската банка прогнозира 2,8 проценти економски раст на Србија во 2017 година

11/01/2017 - 15:27 17 прегледи
Светската банка прогнозира 2,8 проценти економски раст на Србија во 2017 година