Италијанската и германската полиција разбија нелегална мрежна за превоз на мигранти - А1он
Почетна Свет Италијанската и германската полиција разбија нелегална мрежна за превоз на мигранти
Свет

Италијанската и германската полиција разбија нелегална мрежна за превоз на мигранти

11/01/2017 - 15:09 28 прегледи
Италијанската и германската полиција разбија нелегална мрежна за превоз на мигранти