ВМРО-ДПМНЕ: Андреевски не ги исполнува условите за добивање на тендерот за снабдување со гас - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Андреевски не ги исполнува условите за добивање на тендерот за снабдување со гас
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Андреевски не ги исполнува условите за добивање на тендерот за снабдување со гас

11/01/2017 - 14:59 259 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Андреевски не ги исполнува условите за добивање на тендерот за снабдување со гас