НБРМ: Се намалува каматната стапка на благајничките записи за 0,25 процентни поени - А1он
Почетна Економија НБРМ: Се намалува каматната стапка на благајничките записи за 0,25 процентни поени
Економија

НБРМ: Се намалува каматната стапка на благајничките записи за 0,25 процентни поени

11/01/2017 - 14:48 22 прегледи
НБРМ: Се намалува каматната стапка на благајничките записи за 0,25 процентни поени