ВИДЕО: Снег до колена во Дојран, граѓаните не можат да си отидат дома - А1он
Почетна Македонија ВИДЕО: Снег до колена во Дојран, граѓаните не можат да си отидат дома
Македонија

ВИДЕО: Снег до колена во Дојран, граѓаните не можат да си отидат дома

11/01/2017 - 14:47 2,559 прегледи
ВИДЕО: Снег до колена во Дојран, граѓаните не можат да си отидат дома