Околу 500 мигранти од Лезбос ќе бидат преместени на воен брод - А1он
Почетна Регион Околу 500 мигранти од Лезбос ќе бидат преместени на воен брод
Регион

Околу 500 мигранти од Лезбос ќе бидат преместени на воен брод

11/01/2017 - 14:40 24 прегледи
Околу 500 мигранти од Лезбос ќе бидат преместени на воен брод