Гинтер Отингер сепак ќе биде нов еврокомесар за буџет - А1он
Почетна Свет Гинтер Отингер сепак ќе биде нов еврокомесар за буџет
Свет

Гинтер Отингер сепак ќе биде нов еврокомесар за буџет

11/01/2017 - 14:28 11 прегледи
Гинтер Отингер сепак ќе биде нов еврокомесар за буџет