Фолксваген признава дека е одговорен и плаќа 4,3 милиајрди долари - А1он Advertisement
Почетна СпортАвтомобилизам Фолксваген признава дека е одговорен и плаќа 4,3 милиајрди долари
Автомобилизам

Фолксваген признава дека е одговорен и плаќа 4,3 милиајрди долари

11/01/2017 - 14:23 53 прегледи
Фолксваген признава дека е одговорен и плаќа 4,3 милиајрди долари