ЕЛЕМ: Снабдувањето со струја редовно, Грција го исклучи далноводот кон Македонија - А1он Advertisement
Почетна Македонија ЕЛЕМ: Снабдувањето со струја редовно, Грција го исклучи далноводот кон Македонија
Македонија

ЕЛЕМ: Снабдувањето со струја редовно, Грција го исклучи далноводот кон Македонија

11/01/2017 - 13:27 40 прегледи
ЕЛЕМ: Снабдувањето со струја редовно, Грција го исклучи далноводот кон Македонија