Бугарското Собрание ќе расправа за „геноцидот врз Бугарите во Отоманската Империја“ - А1он
Почетна Вести Бугарското Собрание ќе расправа за „геноцидот врз Бугарите во Отоманската Империја“
Вести

Бугарското Собрание ќе расправа за „геноцидот врз Бугарите во Отоманската Империја“

11/01/2017 - 09:30 390 прегледи
Бугарското Собрание ќе расправа за „геноцидот врз Бугарите во Отоманската Империја“