Филмот „Ослободување на Скопје“ прикажан на фестивалот во Палм Спрингс - А1он
Почетна Актуелно Филмот „Ослободување на Скопје“ прикажан на фестивалот во Палм Спрингс
Актуелно

Филмот „Ослободување на Скопје“ прикажан на фестивалот во Палм Спрингс

11/01/2017 - 08:30 61 прегледи
Филмот „Ослободување на Скопје“ прикажан на фестивалот во Палм Спрингс