СДСМ: Миноски не смее да крие, веднаш да одговори за што ги задолжи граѓаните 15 милиони евра повеќе - А1он
Почетна Економија СДСМ: Миноски не смее да крие, веднаш да одговори за што ги задолжи граѓаните 15 милиони евра повеќе
Економија

СДСМ: Миноски не смее да крие, веднаш да одговори за што ги задолжи граѓаните 15 милиони евра повеќе

10/01/2017 - 17:42 144 прегледи
СДСМ: Миноски не смее да крие, веднаш да одговори за што ги задолжи граѓаните 15 милиони евра повеќе