СДСМ: Миноски да објасни за што ги задолжи граѓаните со над 15 милиони евра повеќе од потребното! - А1он Advertisement
Почетна Економија СДСМ: Миноски да објасни за што ги задолжи граѓаните со над 15 милиони евра повеќе од потребното!
Економија

СДСМ: Миноски да објасни за што ги задолжи граѓаните со над 15 милиони евра повеќе од потребното!

10/01/2017 - 15:26 41 прегледи
СДСМ: Миноски да објасни за што ги задолжи граѓаните со над 15 милиони евра повеќе од потребното!