Општина Центар: Боемската улица чини колку една опашка од лавовите на мостот „Гоце Делчев“ - А1он
Почетна Актуелно Општина Центар: Боемската улица чини колку една опашка од лавовите на мостот „Гоце Делчев“
Актуелно

Општина Центар: Боемската улица чини колку една опашка од лавовите на мостот „Гоце Делчев“

10/01/2017 - 15:19 691 прегледи
Општина Центар: Боемската улица чини колку една опашка од лавовите на мостот „Гоце Делчев“