ЛГ го претстави најтенкиот телевизор на светот - А1он
Почетна МагазинТехнологија ЛГ го претстави најтенкиот телевизор на светот
Технологија

ЛГ го претстави најтенкиот телевизор на светот

10/01/2017 - 11:44 218 прегледи
ЛГ го претстави најтенкиот телевизор на светот