Целосно обновена и конзервирана црквата „Св. Пророк Илија“ во Дојран - А1он
Почетна Култура Целосно обновена и конзервирана црквата „Св. Пророк Илија“ во Дојран
Култура

Целосно обновена и конзервирана црквата „Св. Пророк Илија“ во Дојран

10/01/2017 - 11:15 129 прегледи
Целосно обновена и конзервирана црквата „Св. Пророк Илија“ во Дојран