Нанибот, робот-дадилка која ќе ги надгледува вашите деца - А1он
Почетна МагазинТехнологија Нанибот, робот-дадилка која ќе ги надгледува вашите деца
Технологија

Нанибот, робот-дадилка која ќе ги надгледува вашите деца

10/01/2017 - 10:16 26 прегледи
Нанибот, робот-дадилка која ќе ги надгледува вашите деца