„Голф“ најпродавана марка во Шведска, „Волво“ падна на второ место - А1он Advertisement
Почетна СпортАвтомобилизам „Голф“ најпродавана марка во Шведска, „Волво“ падна на второ место
Автомобилизам

„Голф“ најпродавана марка во Шведска, „Волво“ падна на второ место

05/01/2017 - 13:02 95 прегледи
„Голф“ најпродавана марка во Шведска, „Волво“ падна на второ место