Ford се откажа од фабриката во Мексико во вредност од 1,6 млрд долари - А1он Advertisement
Почетна СпортАвтомобилизам Ford се откажа од фабриката во Мексико во вредност од 1,6 млрд долари
Автомобилизам

Ford се откажа од фабриката во Мексико во вредност од 1,6 млрд долари

04/01/2017 - 09:53 190 прегледи
Ford се откажа од фабриката во Мексико во вредност од 1,6 млрд долари