(ВИДЕО) Американски државјанин: Царинските власти незаконски ме држеа со часови, ми ја одземаа опремата и ме натераа да платам казна - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Американски државјанин: Царинските власти незаконски ме држеа со часови, ми ја одземаа опремата и ме натераа да платам казна
Македонија

(ВИДЕО) Американски државјанин: Царинските власти незаконски ме држеа со часови, ми ја одземаа опремата и ме натераа да платам казна

23/11/2016 - 09:13 1,931 прегледи
(ВИДЕО) Американски државјанин: Царинските власти незаконски ме држеа со часови, ми ја одземаа опремата и ме натераа да платам казна