(ВИДЕО) Манчевски: Лошата обиколница на Груевски и Трајановски потопи луѓе, ни треба нова одговорна власт - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Манчевски: Лошата обиколница на Груевски и Трајановски потопи луѓе, ни треба нова одговорна власт
Македонија

(ВИДЕО) Манчевски: Лошата обиколница на Груевски и Трајановски потопи луѓе, ни треба нова одговорна власт

26/08/2016 - 15:05 444 прегледи
(ВИДЕО) Манчевски: Лошата обиколница на Груевски и Трајановски потопи луѓе, ни треба нова одговорна власт