(ВИДЕО) Вака се гласа во Македонија: Изборните кутии во раце и трк! - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Вака се гласа во Македонија: Изборните кутии во раце и трк!
Македонија

(ВИДЕО) Вака се гласа во Македонија: Изборните кутии во раце и трк!

30/06/2016 - 18:31 2,696 прегледи
(ВИДЕО) Вака се гласа во Македонија: Изборните кутии во раце и трк!