„Ослободување на Скопје“ ќе го отвори годинашниот фестивал „Браќа Манаки“ - А1он
Почетна Култура „Ослободување на Скопје“ ќе го отвори годинашниот фестивал „Браќа Манаки“
Култура

„Ослободување на Скопје“ ќе го отвори годинашниот фестивал „Браќа Манаки“

29/06/2016 - 15:55 771 прегледи
„Ослободување на Скопје“ ќе го отвори годинашниот фестивал „Браќа Манаки“