Генијалецот негира дека е пријавен на конкурсот на Министерството за здравство - А1он Advertisement
Почетна Македонија Генијалецот негира дека е пријавен на конкурсот на Министерството за здравство
Македонија

Генијалецот негира дека е пријавен на конкурсот на Министерството за здравство

10/11/2012 - 11:07 1,126 прегледи
Генијалецот негира дека е пријавен на конкурсот на Министерството за здравство