Отворено писмо од 16 организации: Итно да се урне бодликавата ограда за бегалците - А1он
Почетна Македонија Отворено писмо од 16 организации: Итно да се урне бодликавата ограда за бегалците
Македонија

Отворено писмо од 16 организации: Итно да се урне бодликавата ограда за бегалците

17/03/2016 - 12:57 2,718 прегледи
Отворено писмо од 16 организации: Итно да се урне бодликавата ограда за бегалците