ДИК со нова веб апликација за граѓанска контрола на Избирачкиот список - А1он
Почетна Македонија ДИК со нова веб апликација за граѓанска контрола на Избирачкиот список
Македонија

ДИК со нова веб апликација за граѓанска контрола на Избирачкиот список

03/03/2016 - 15:57 534 прегледи
ДИК со нова веб апликација за граѓанска контрола на Избирачкиот список