(ВИДЕО) Писмо до Хан: ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ го попречуваат спроведувањето на договорот од Пржино - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Писмо до Хан: ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ го попречуваат спроведувањето на договорот од Пржино
Македонија

(ВИДЕО) Писмо до Хан: ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ го попречуваат спроведувањето на договорот од Пржино

14/01/2016 - 13:46 606 прегледи
(ВИДЕО) Писмо до Хан: ВМРО-ДПМНЕ и ДУИ го попречуваат спроведувањето на договорот од Пржино