Перу: Во бомбашкиот напад во Истанбул загина еден перуански државјанин - А1он
Почетна Свет Перу: Во бомбашкиот напад во Истанбул загина еден перуански државјанин
Свет

Перу: Во бомбашкиот напад во Истанбул загина еден перуански државјанин

12/01/2016 - 20:20 142 прегледи
Перу: Во бомбашкиот напад во Истанбул загина еден перуански државјанин