Одбележување 46 години од формирањето на првиот кошаркарски клуб во Кавадарци - А1он
Почетна СпортКошарка Одбележување 46 години од формирањето на првиот кошаркарски клуб во Кавадарци
Кошарка

Одбележување 46 години од формирањето на првиот кошаркарски клуб во Кавадарци

11/01/2016 - 14:53 187 прегледи
Одбележување 46 години од формирањето на првиот кошаркарски клуб во Кавадарци