(ВИДЕО) Честитка од Левица: Додека пратениците пливаат во лој, народот се дави во сиромаштија - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Честитка од Левица: Додека пратениците пливаат во лој, народот се дави во сиромаштија
Видео

(ВИДЕО) Честитка од Левица: Додека пратениците пливаат во лој, народот се дави во сиромаштија

29/12/2015 - 13:03 1,101 прегледи
(ВИДЕО) Честитка од Левица: Додека пратениците пливаат во лој, народот се дави во сиромаштија