„Христос Спасителот“ - нова црква во Карпош по повеќе години - А1он
Почетна Македонија „Христос Спасителот“ – нова црква во Карпош по повеќе години
Македонија

„Христос Спасителот“ – нова црква во Карпош по повеќе години

19/12/2015 - 17:04 652 прегледи
„Христос Спасителот“ – нова црква во Карпош по повеќе години