Сто години од смртта на Димитар Пинџуров од Ваташа - А1он
Почетна Македонија Сто години од смртта на Димитар Пинџуров од Ваташа
Македонија

Сто години од смртта на Димитар Пинџуров од Ваташа

15/10/2015 - 10:02 331 прегледи
Сто години од смртта на Димитар Пинџуров од Ваташа