Израелски „Arkia International“ од идната сезона воспоставува директна авиолинија за Охрид - А1он
Почетна Економија Израелски „Arkia International“ од идната сезона воспоставува директна авиолинија за Охрид
Економија

Израелски „Arkia International“ од идната сезона воспоставува директна авиолинија за Охрид

13/10/2015 - 13:05 799 прегледи
Израелски „Arkia International“ од идната сезона воспоставува директна авиолинија за Охрид