(ВИДЕО) Шекеринска: Обезбедуваме власт што ќе мора да дава отчет - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Шекеринска: Обезбедуваме власт што ќе мора да дава отчет
Македонија

(ВИДЕО) Шекеринска: Обезбедуваме власт што ќе мора да дава отчет

07/10/2015 - 18:28 237 прегледи
(ВИДЕО) Шекеринска: Обезбедуваме власт што ќе мора да дава отчет