(ВИДЕО) Владата гази по Уставот додека Мајка Тереза ги убедува жените да не абортираат - А1он
Почетна Видео (ВИДЕО) Владата гази по Уставот додека Мајка Тереза ги убедува жените да не абортираат
Видео

(ВИДЕО) Владата гази по Уставот додека Мајка Тереза ги убедува жените да не абортираат

28/09/2015 - 13:46 693 прегледи
(ВИДЕО) Владата гази по Уставот додека Мајка Тереза ги убедува жените да не абортираат