Во Конче откриена втора гробница на великодостојник од вториот или третиот век - А1он
Почетна Македонија Во Конче откриена втора гробница на великодостојник од вториот или третиот век
Македонија

Во Конче откриена втора гробница на великодостојник од вториот или третиот век

13/06/2015 - 17:01 441 прегледи
Во Конче откриена втора гробница на великодостојник од вториот или третиот век