(Интервју) Јурген Ненѕа: Во Германија мислевме дека Куманово е меѓуетнички судир, потоа дознавме дека можеби власта го инсценирала - А1он
Почетна Култура (Интервју) Јурген Ненѕа: Во Германија мислевме дека Куманово е меѓуетнички судир, потоа дознавме дека можеби власта го инсценирала
Култура

(Интервју) Јурген Ненѕа: Во Германија мислевме дека Куманово е меѓуетнички судир, потоа дознавме дека можеби власта го инсценирала

25/05/2015 - 13:12 4,667 прегледи
(Интервју) Јурген Ненѕа: Во Германија мислевме дека Куманово е меѓуетнички судир, потоа дознавме дека можеби власта го инсценирала