ВМРО-ДПМНЕ наредува граѓаните да не излегуваат на референдумот за ГТЦ - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ наредува граѓаните да не излегуваат на референдумот за ГТЦ
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ наредува граѓаните да не излегуваат на референдумот за ГТЦ

23/04/2015 - 11:41 7,937 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ наредува граѓаните да не излегуваат на референдумот за ГТЦ