Двајцата осомничени за нападот на „Шарли ебдо“ забележани во севернa Франција - А1он
Почетна Свет Двајцата осомничени за нападот на „Шарли ебдо“ забележани во севернa Франција
Свет

Двајцата осомничени за нападот на „Шарли ебдо“ забележани во севернa Франција

08/01/2015 - 14:19 350 прегледи
Двајцата осомничени за нападот на „Шарли ебдо“ забележани во севернa Франција