Заврши третата фаза за заштита на фрескоживописот во „Св. Јован Крстител“ во Кратово - А1он
Почетна Култура Заврши третата фаза за заштита на фрескоживописот во „Св. Јован Крстител“ во Кратово
Култура

Заврши третата фаза за заштита на фрескоживописот во „Св. Јован Крстител“ во Кратово

04/12/2014 - 11:44 477 прегледи
Заврши третата фаза за заштита на фрескоживописот во „Св. Јован Крстител“ во Кратово