ФОТО: Уметници направија џиновски костур од риба за спас на Радика - А1он
Почетна Култура ФОТО: Уметници направија џиновски костур од риба за спас на Радика
Култура

ФОТО: Уметници направија џиновски костур од риба за спас на Радика

11/11/2014 - 11:56 3,676 прегледи
ФОТО: Уметници направија џиновски костур од риба за спас на Радика