Приватниот сектор не користи доволно нови ИКТ технологии за развој - А1он
Почетна Македонија Приватниот сектор не користи доволно нови ИКТ технологии за развој
Македонија

Приватниот сектор не користи доволно нови ИКТ технологии за развој

29/10/2014 - 17:15 607 прегледи
Приватниот сектор не користи доволно нови ИКТ технологии за развој