ВМРО-ДПМНЕ: Имаме имот, ама не вреди 1,6 милиони евра - А1он
Почетна Македонија ВМРО-ДПМНЕ: Имаме имот, ама не вреди 1,6 милиони евра
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Имаме имот, ама не вреди 1,6 милиони евра

23/04/2014 - 16:55 935 прегледи
ВМРО-ДПМНЕ: Имаме имот, ама не вреди 1,6 милиони евра