Проруски активисти ја заземаа зградата на локалната управа во Донецк - А1он
Почетна Свет Проруски активисти ја заземаа зградата на локалната управа во Донецк
Свет

Проруски активисти ја заземаа зградата на локалната управа во Донецк

06/04/2014 - 16:36 563 прегледи
Проруски активисти ја заземаа зградата на локалната управа во Донецк