(ВИДЕО) Иванов: Кога Жак Ширак беше претседател на Америка - нов лапсус или ??? - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) Иванов: Кога Жак Ширак беше претседател на Америка – нов лапсус или ???
Македонија

(ВИДЕО) Иванов: Кога Жак Ширак беше претседател на Америка – нов лапсус или ???

27/03/2014 - 09:26 34,641 прегледи
(ВИДЕО) Иванов: Кога Жак Ширак беше претседател на Америка – нов лапсус или ???