СДСМ: Зад кандидатурата на Пендаровски стојат потписите на сите пратеници на СДСМ и коалиционите партнери - А1он
Почетна Избори 2014 СДСМ: Зад кандидатурата на Пендаровски стојат потписите на сите пратеници на СДСМ и коалиционите партнери
Избори 2014

СДСМ: Зад кандидатурата на Пендаровски стојат потписите на сите пратеници на СДСМ и коалиционите партнери

06/03/2014 - 14:30 2,051 прегледи
СДСМ: Зад кандидатурата на Пендаровски стојат потписите на сите пратеници на СДСМ и коалиционите партнери