(ВИДЕО) „8 Септември“: Социјално загрозените да не плаќаат струја и здравствени услуги - А1он
Почетна Македонија (ВИДЕО) „8 Септември“: Социјално загрозените да не плаќаат струја и здравствени услуги
Македонија

(ВИДЕО) „8 Септември“: Социјално загрозените да не плаќаат струја и здравствени услуги

25/02/2014 - 13:26 1,508 прегледи
(ВИДЕО) „8 Септември“: Социјално загрозените да не плаќаат струја и здравствени услуги